20 Aralık 2011 Salı

Evren Fidancılık-Hakkımızda



Badem İçi, Aşılı Badem FidanıEvren Fidancılık olarak 1990 yılından itibaren ceviz fidanı ve aşılı ceviz fidanı, 2004 yılından itibaren badem fidanı ve aşılı badem fidanı üretimini ve satışını yapmaktayız. Fidanlarımızın tamamı tarım ve köyişleri bakanlığı tarafından sertifikalı ve devlet desteklemesine tabidir.

Sizlerin de desteği ile her gecen yıl üretimimizi artırıyor kapasitemizi genişletiyoruz. Yılların verdiği tecrübe, bilgi ve deneyim ile Türkiye ve Dünya piyasasında yerimizi aldık ve söz sahibi olduk. Birinci sınıf ve kaliteli üretimimiz ile Türkiye’nin her bölgesinde ve dünya piyasasında oluşan ceviz fidanı ve badem fidanı ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılamaktayız.

  Sipariş verdiğiniz ceviz fidanı, aşılı ceviz fidanı, badem fidanı, aşılı badem fidanı ve meyve fidanlarını itina ile paketliyor ambalajlıyor miktarına göre anlaşmalı olduğumuz nakliyat firmaları veya anlaşmalı olduğumuz Kargo şirketleri ile en uygun minimum nakliyat fiyatları ile 24 saat maksimum 2 gün içerisinde veya arzu ettiğiniz tarihte istediğiniz adrese teslim ediyoruz.

Devlet 10 hektar ve üzeri kapama bahçelere 1 sefere mahsus 100 lira geri ödemesiz destekleme vermektedir. Evren Fidancılık olarak bu haktan faydalana bilmeniz için gerekli olan bütün evrakları hazırlıyor teslim ediyoruz.

AÇIK KÖKLÜ CEVİZ FİDANI SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
YERLİ VE YABANCI ÇEŞİT TÜPLÜ FİDAN SİPARİŞLERİNİZ MAYIS AYINA KADAR ALINMAKTADIR. MAYIS AYI BAŞINDAN İTİBAREN İSTEDİĞİNİZ TARİHTE TESLİM EDİLİR.

NOT: Mayıs-Haziran aylarında teslim edeceğimiz kalem aşı chandler ceviz fidanı siparişi alınmaktadır. SİPARİŞ NUMARAMIZ:05365760316

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder